Sulkily Handing Helicopter - The Ballad Of John And Yoko

Bra med mycket.

Posted April 7, 2017, 10:35 p.m. By insaskgen Tags: Inredning

När det kommer till inredning så är det viktigt med bra belysning tycker jag, och att det finns tillräckligt med belysning. Det är så lätt att man glömmer bort att ha bra belysning. Men det kan verkligen göra så stor skillnad på rummet om man har bra belysning.

Ja det finns en hel vetenskap inom det och det är intressant att det är spå det viset. Så man kan ju pröva om man känner att man behöver lite omväxling att skaffa lite mer belysning och lite olika belysningar.

Bra med flera små

Ja det är bra med flera små belysningar, det hjälper verkligen till lätt få lite mer mys stämning och det är ju alltid trevligt när man kan få det lite mer hemtrevligt.
Det gör så mycket och det är bra att man inte stressar fram att sätta upp en lampa utan att man tänker till lite innan  och ser vad det är för lampor som man vill ha och som kommer att göra sig bra i just  det rummet.

Ja det är kul med inredning och att man kan skapa olika känslor i ett rum tack vare vilken belysning som man har. Sen finns det ju så mycket annat som man kan göra föra tt få en fin inredning och dieter ku lätt se program om det och att läsa inredningstidningar för att få se vad det ger som gör att något kan kännas lite roligare och vad man kan hitta på för att det ska bli kul.

Det är kul att kunna göra det lite nytt och fräscht och hitta på lite nya saker så att det känna lite roligare.Man kan faktiskt göra en hel del bara med inredningen och det är ju kul om man är lite trött på den inredningen som man har för tillfället.
Så kolla om det är något som kan göras.